1 év

 2010.11.13. 12:08

 Sárkány!

1 éves az I.N.D.A.!
  

   Mozgalmas év van mögöttünk, mellkasunkban büszkén - habár kicsit ütemtelenül (Monster) - dobog a szívünk, hogy ezt is megértük! Még most is, amikor visszagondolok, könnyes lesz a szemem, amikor 2009. hideg és gusztustalan novemberében, péntek 13-án először kezdtük el összehangolni Cock-ot és Yamit a már legendává váló Cs30-ban. Mire felmelegedett a 80-as évekbeli konvektor, addigra már elfogyott 1 palack szekszárdi cabernet savignon, valamint összehoztuk a Sum 41-tól a With Me című számot (Áron nagy örömére). Amíg a bor hatása nem kezdett el dolgozni lelkes és tettrekész szervezetünkben, addig úgy éreztük magunkat, mintha az első randi izgatott és cikis szertartásán vennénk részt. De komoly(?) és felnőtt(?) emberek módjára legyűrtük gátlásainkat és félelmeinket, és belevágtunk. Elindultunk az úton. (Most távolba mereng, szipog.)
   Az Úr 2010. évének elején számainkat mindenféle technikai kütyük segítségével elkezdtük felpakolni a YouTube-ra. Jelenleg ahttps://www.youtube.com/user/indAcoustic linken 17 darab cover található. Ezek közül kiemelkedik Zászlóshajónk, a MIX (15 songs in almost 8 minutes), amely átlépte a 10 ezres álomhatárt! (Jelen pillanatban 12 334 views.) Ezekkel le is zárul a hőskorszak, mivel a videók képminőségének problematikája a napokban megoldódott. =)
   A feldolgozások mellett elkerülhetetlen volt, hogy egymásnak mutogassuk zseniális ötleteinket, így elkezdtünk saját számokat is írni, amelyek most már félelmetes, ipari mértéket öltenek. Iszonyatosan jók vagyunk! Slash letenné a gitárt, ha hallaná a témáinkat. Közben zenész-,hetero- és harcostársam megvette Izi-t, akit az I.N.D.A. család egyből megszeretett és befogadott, majd magáévá tett.
Első közös számunk a "Látom" címet viseli, amelyet stúdióban is rögzítettünk májusban ÁdE közreműködésével. A http://www.myspace.com/indapopustic linken meghallgatható. Reményeink szerint hamarosan jön a többi is, mert nem vagyunk olyan önzőek, hogy galaxis-méretű zenetudományunkból és zseninkből ne csepegtessünk egy kicsit az egyszerű halandóknak.
   Természetesen az elmúlt évnek voltak árnyoldalai is. Földönfutókká, nincstelenekké, bolygó hollandivá változtunk a nyár folyamán, amikor is a Cs30 megszűnt, mint próbalakás. Azóta rendes lakásként funkcionál. (Pfejj, micsoda ó, konzervatív, földhöz ragadt dolog ez...) Vándorlásunkról itt olvashattok bővebben: http://indacs30.blog.hu/2010/07/21/r_i_p_cs30
   Természetesen ez a gondunk is megoldódott, hiszen új központja, támaszpontja lett zenekarunknak: az INDARÁZS. Like.
Hát itt tartunk. Emeljük poharunkat az 1 éves I.N.D.A. popusticra!



 

 

 

 

 

 

 

 

Felhasznált irodalom:

http://indacs30.blog.hu/
https://www.youtube.com/user/indAcoustic
http://www.myspace.com/indapopustic

Címkék: szülinap 1 év i.n.d.a. popustic

A bejegyzés trackback címe:

https://indapopustic.blog.hu/api/trackback/id/tr272446060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása