I.N.D.A. menni Szeged

 2011.05.19. 14:25

Szevasztok!

Kész. Ennyi volt.

Mint medve a barlangjából, az I.N.D.A. kimerészkedik az indarázsból a napra, méghozzá stílusosan egyből a Nap városába, Sun city-be, vagyis Szegedre! Az SZTE BTK HÖK gazdasági alelnökének szíves invitálására ugyanis részt veszünk az I. Szegedi Utcazene Fesztiválon! :O Köszönjük Gregzi! Remegő kezekkel és a meghatottságtól elcsukló hangon írom le, hogy micsoda történelmi tettet fogunk végrehajtani: emberek előtt fogunk játszani! A Kárász utcában, Szeged legszebb sétálóutcájában bárki, ismétlem BÁRKI megállhat és belehallgathat a zenélésünkbe, tapsolhat, leköphet, megdobálhat kakival, táncolhat, gratulálhat, egyszóval részese lehet kicsiny zenekarunk ELSŐ fellépésének. (Igaz, tavaly nyáron volt egy lánybúcsúnk, de arról majd később...:)) Már nagyon várjuk, izgatottak vagyunk, tehát be vagyunk szarva, mert nem tudhatjuk, mi történik ott lent Délen.

Mindenesetre nem fogtok lemaradni semmiről, ugyanis viszünk mindenféle digitális kütyüt, fényképezőt, kamerát, amit biztonsági emberünk és kamerawomanünk, Moncsítáá fog kezelni. Az esetleges rajongói rohamokat is ő fogja megakadályozni. :) Szálláshelyünk a hírhedt Kálvária Téren lesz, ami még garantáltan fog nekünk meglepetéseket okozni! ;) A fesztivállal egy időben zajlik a XVII. Szegedi Borfesztivál, aminek nem nagyon örülünk... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Dehogynem!!! :D Hogy ne szaporítsam feleslegesen a szót: irány Dankó Pista városa, SZEGED!

I.N.D.A.<3Szeged and Kids

 

Címkék: koncert fesztivál első szeged utcazene i.n.d.a.

A bejegyzés trackback címe:

https://indapopustic.blog.hu/api/trackback/id/tr552916723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása