Csak Berri!

 2011.05.26. 20:31

Héhééjj, mi a pálya niggerek?!

Írok egy posztot valakiről, mert már egy csomó ideje rágja a fülemet, hogy mutassam be a népnek. Kicsit szégyenlem is magam, hogy ezidáig nem került szóba, de...de... tudom ez most magyarázkodásnak tűnhet, de... szóval vártam a megfelelő pillanatot, hogy ország-világ előtt feltárjam a titkot, melynek súlyát Dini és jómagam már hónapok óta cipeljük a hátunkon. Szeretném végre ezt a terhet letenni, illetve szétosztani az emberiség közt. Ha e titok masszív tömege megoszlik végre, talán mi is könnyebben fel tudjuk dolgozni a történteket, illetve annak következményeit. Az ügy korántsem egyszerű, mondhatni durca.

Most, miután leírtam fenti soraimat, kezdek kételkedni abban, megérett-e a Világ egy ilyen információ, egy ilyen történet befogadására... Nos, a fröccs próbája az ivás, tessék:

Izinek van valakije!

 

Tudom most mire gondoltok. Nagyon jól tudom. De nem.

Miután mindenki magához tért az első sokkból (bár gondolom páran elhullottak), ismerkedjünk meg Izike szeretőjével.

Berri.

 

Anyakönyvezve Behringer ACX900 Ultracoustic néven van, de ez úgyis fos mindegy, mert a köztudatba Berri néven fog bevonulni. Izivel való kapcsolatuk pár hónapja kezdődött, miután vastagforintért megvettem. Tudom ez így durva, dehát semmi sincs ingyen, az Ő szolgálataiért is keményen a pénztárcám mélyére kellett nyúlnom.

Első találkozásuk amolyan mai, jellegzetesen fiatalos első randis forgatókönyv szerint zajlott, magyarul pár perc néma csend után összeforrt testük, Izi vadul sikított, Berri pedig sikítva vadult! Persze egy kis kézimunkával én is hozzájárultam a gyönyörükhöz. Bevallom, ezek a mai fiatalok elég hardkórban küldik az ipart! Legalábbis jó hangosan. Izike eddig megszeppent kis szűzkurva módjára sipákolt az érintésemtől (jajj öcsém, mintha először csinálná...), Berri megérkeztével viszont olyan gyönyörűen csengő, mély és magas tónusokat észrevétlenül összezendítő, fülünket előbb lágyan körbefonó, majd váratlanul, erősen belehatoló hangkavalkád költözött menhelyünkre, milyet a Világ még nem látott. Gecidurván szólnak he!

Fiatal koruk ellenére hétről hétre összeeresztem őket, melyet cseppet sem bánnak. Szükségük is van egymásra, mert míg Berri a szerelme nélkül magányos farkasként, szótlanul áll a fal mellett, addig Izi is csak halványan köhincsél ölemben. Ha nem lennének egymásnak, Dini és Effy teljesen elnyomnák hősszerelmes párunkat. Nah, Ők is megérik a pénzüket...

Következzék most az első kép, mely napvilágot lát Berriről, akit mi csak Berrinek hívunk. Természetesen a képen Izike is megjelenik, ha tehetnék, egy lépést sem tennének egymás nélkül. Habár Izit egy hétvégére elraboltam magunkkal Szegedre, azóta pedig itt Pesten tengeti szürke hétköznapjait, de erről majd egy másik posztban (hihi)... Remélem Berri jól van otthon, mondom is majd Dininek, hogy menjen már le hozzá, és kicsit beszélgessen Vele, meg mondja meg Neki, hogy csókoltatjuk Izivel. Bocsánat, elkalandoztam, íme a kép:

 

 

Senki ne essen kétségbe, hamarosan újra együtt lesznek!

Történetükről egyenlőre legyen elég ennyi, továbbra is boldogan élnek, míg él a garancia.

I.N.D.A. <3 Berri

 

Címkék: inda dini kristx effy berri popustic izi

A bejegyzés trackback címe:

https://indapopustic.blog.hu/api/trackback/id/tr432935125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása