Sárkány!

"Akkor és most" rovatunk következik. :)

Legfrisebb posztunknak az adta az apropóját, hogy az egyik kedvenc énekesnőnk, Avril Lavigne ebben a hónapban 2 klippet is megosztott az interneten. Az első a 2002-ben napvilágot látott Let Go albumán található "Mobile" című számra készült. Sokan feltették a kérdést, hogy miért maradt majdnem 10 évig elrejtve egy doboz mélyén? Erre csak azt tudom válaszolni röviden: mert szar. :D Kezdve onnan, hogy a fecskefarkú gitár - ami egyáltalán nem illik hozzá, meg a stílusához sem - kb. akkora, mint ő maga. De legalább adtak hozzá egy 500 méteres kábelt, hogy nyugodtan tudjon mászkálni. Ez az egyik. A másik, hogy a kanadai leányzó akkor még nem nagyon szokhatta meg a kaliforniai erős napsütést, ugyanis a szám végéig könnyezik a jobb szeme... De lehet, hogy ez azért van, mert olyan ő, mint Columbo hadnagy. Egyik szeme sír, a másik meg üveg. Pff. Bocsánat. Meg aztán a rendezés. Gondolom egy gimis osztálytársa készíthette. :) Íme a mestermű:

A másik klip a most márciusban megjelenő Goodbye Lullaby című lemezén megjelenő "What The Hell" című számára készült. Némi különbség észrevehető a két videóban. :D Rossz pont Avrilnak, hogy a nyitójelenetben hordott ruhadarabot kevés ideig láthatjuk rajta, akár végig mászkálhatott volna abban. Na mindegy. Külön vicces, hogy a saját parfümjével fújja be magát a bakelitekkel, cipőkkel és gördeszkákkal telepakolt szobában. Biztos sokat deszkázik még...he-he. Ha valaki "rejtett" reklámokat venne észre, az csak a véletlen műve... :P Aki nem tudná, annak elmondom, hogy a ruhaboltos jelenetben látható Abbey Dawn ruhák a Művésznő saját kollekciója. A márka fő motívumai a halálfejek, a csillagok, és a szívecskék. Nem Kristóf, nem lehet itthon kapni, ehhez el kell utaznod Ámerikába! :D Nesztek:

Örvendezzünk, mert végre véget ért a legalább féléve tartó január! ;)

 

Címkék: most klip akkor avril lavigne

A bejegyzés trackback címe:

https://indapopustic.blog.hu/api/trackback/id/tr592628431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása