30000 köszönet + 1 ígéret

 2011.04.27. 23:19

Kedves Gyerekek!

Bejelentés következik:

Örömmel értesítek mindenkit, hogy az I.N.D.A. töke, a "15 songs in almost 8 minutes" című mozgóképünk átlépte a bámulatos 30000-es nézettséget!

FAKKJEE!!! Jelenleg konkrétan 30551-nél járunk, ami már csak azért is megnyugtató, mert minden nagyobb ugrás után attól rettegek, hogy megáll a tudomány. Hogy a YouTube-nak szemet szúr rohamos terjedésünk, és hibernálja az oldalunkat. Esetleg a szakértő, enyhetizenéves zenei tudósok nézettség-manipulációval vádolnak meg minket - melyet mondanom sem kell, kínkeservesen tudnánk csak feldolgozni. Én lehet, hogy nem is tudnám. Áhh, nem engedem, hogy ez az érzés magával ragadjon...

Na szóval visszatérve, köszönet mindenkinek a kattintásokért, még nagyobb köszönet azoknak, akik végig is nézték, még aNális nagyobb köszönet azoknak, akik lájkolták, és elképzelhetetlenül bazi köszönet azoknak, akik ezt most olvassák!! Mármint Dinin kívül.

Nagyon jó gyerekek vagytok! Kitartásotokért és szorgalmatokért megnézhetitek ezt a rövid kis videót, melyben Hoppus bácsi matinézik Nektek. Hoppus bácsi közeli barátja az I.N.D.A.-nak.

 

 

Végül a címben előjelzett ígéret:

Komoly dolgok vannak készülőben az Indarázsban! 

Ezek a megszokott módon hamarosan napvilágot is látnak monitorjaitokon! Igen, dolgok! Nem egy. Nem kettő. Nem három. És ezt még folytathatnám...

 

Stay tuned!

I.N.D.A. <3 Kids

A bejegyzés trackback címe:

https://indapopustic.blog.hu/api/trackback/id/tr222860853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása